Serotonin och dopamin

Serotonin: What to Know | Everyday Health

Ja, nu har jag fått en till pusselbit i till mitt värkfria liv. Det är tydligt att dessa hormoner är viktiga att boosta för att få mer balans när värk stör mitt välmående. Som jag skrev tidigare så blev jag tipsad av min läkare att äta Johannesört eftersom den örten ökar serotonin-nivåerna i kroppen.

Nu finns det mycket av vår kost som kan hjälpa till att boosta både serotonin och dopamin. Jag har nu också börjat äta antiinflammatorisk kost – paleo (stenålderskost). Det ska blir riktigt spännande att se resultatet! Även om det först sker utrensningar och att kroppen saknar socker, så känner jag en stor förbättring vad gäller energi!

Så häng med och ta del av vad som händer på kostfronten och med måbra-hormoner som vi så väl behöver.