Dagens budskap från änglarna

Dagens änglabudskap från Raphael:

Stig ur din känsla av litenhet. Stig ur din känsla av missmod. Återkoppla dig till kraften. Din kraft som är ett med universum.

Inom dig finns frö till något stort och vackert. Tillåt ditt frö att växa genom att vattna det med tillit och lyssna till den vägledning du får.

Förstärkning av budskapet:
Änglarna vill att du ska veta att det är en ljus tid i ditt liv. Du har arbetat för förändringar och dina mål har nu manifesterats. Det här är tiden för dig att fylla ditt hjärta med en varm känsla av tacksamhet.
Du är som en trädgårdsmästare som planterar frön och vårdar dem därför att han har tillit till att hans arbete kommer att ge ny tillväxt. Fortsätt att vattna och sköta dina frön så kommer du snart att se dem spira genom jordytan. Änglarna är dina medträdgårdsmästare som hjälper dig att sköta dina grödor.