Varför vårt liv inte är som det vi drömmer om

I morse blev jag påmind av ett amerikanskt inlägg på Facebook. Där var ämnet just detta. Varför ser vårt liv inte ut som det vi drömmer om?

Jo, allt handlar om vårt undermedvetna (subconscious mind).
Bildresultat för subconscious mindVårt medvetna jag (conscious mind), är bara den lilla toppen på isberget. Det är där vi har alla våra medvetna tankar. De tankar som vi försöker kontrollera och styra för att få det önskade resultatet med vårt liv.

MEN det som är det viktiga att förstå, är att det är resten av isberget som ligger under ytan som styr hela vår verklighet som den ser ut just nu.
Vårt NU är en effekt av det som ligger dolt i både det undermedvetna (subconscious mind) och det omedvetna (unconscious mind).

Vi kan alltså inte förändra vår tillvara genom vårt MEDVETNA jag, utan det är i allt det som vi inte är medvetna om som vi behöver komma i kontakt med för att kunna göra förändringar.

Jaha, och hur gör man det då? tänker du kanske… känslan kan vara lite överväldigande och hopplöst eller hur…?

Det finns säkerligen flera olika bra metoder för att göra detta.
Jag kan bara berätta om min metod som jag använd framgångsrikt i 11 år.
EQ-painting heter den eller Creativt måleri som jag också brukar kalla det.
EQ står för känslor. Emotionell intelligens.

Att man får kontakt med sina känslor. Här kan man alltså få kontakt med sitt undermedvetna och omedvetna sinne – isberget som ligger UNDER vattenytan. Det här kan du påverka genom att måla. Ja, visst låter det otroligt!

Det är otroligt – häftigt! Eftersom det funkar. Jag kan säga det eftersom jag själv jobbat med allt som legat i mitt undermedvetna/omedvetna sinne. Jag har hjälpt säkert hundratals andra personer under dessa åren, att få tag på sina tankar och känslor som styr deras liv.

Jag brinner för att lära ut den här metoden eftersom den är både ENKEL och EFFEKTIV. Kontakta mig för en gratis konsultation, så ska jag berätta hur det funkar och hur jag kan hjälpa dig med det du vill förändra. Du får även chans att prova-på till ett kraftigt rabatterat pris.