Vad står i din väg?

Blir det inte som du tänkt dig? Känns det som att livet är fyllt av hinder?

Ja, då är det något viktigt du behöver lära dig om hur livet fungerar. Om det inte blir som du önskar dig, så är det bara på grund av två saker:

  1. Du har känslor som står i vägen för att det ska uppfyllas.
  2. Du vet inte hur de andliga lagarna fungerar (hur du skapar ditt liv).

Båda delarna kan du lära dig hur du ska förändra dem. Jag vet att det går eftersom jag själv gjort det. Men det krävs en insats av dig. Att du tar tag i det här och gör förändringarna som krävs. Om du inte tror att du klarar det, eller att du är värd att få det du önskar dig – så är det troligt att egot har sitt grepp om dig.

Då behöver du först befria dig från ditt egos bojor. Det vet jag också att det går, eftersom jag gjort det själv. Men som med allt annat så börjar det med att du bestämmer dig för att du är värd att få det liv som du önskar dig. Nöj dig inte med något mindre!

Du är en kraftfull själ med ett ljus som kan förändra hela den här världen. Men så länge som du låter dig begränsas av egot och din tro på din egen litenhet, så kommer du alltid ha hinder som står i din väg.

Det är dags nu för att ta bort de hinder så står framför dig! Du kan – eftersom jag kan! Vi är alla samma lika. Jag har gjort “jobbet” och nu utmanar jag dig att göra det samma. Jag kan visa dig alla verktyg som hjälpt mig att komma dit jag är, så du också får uppleva hur underbart livet faktiskt kan vara! Fyllt av kärlek, glädje och frid i sinnet!