Be om hjälp

Hur ofta ber du om hjälp? Gör du det bara när du absolut måste? eller känns det helt naturligt för dig att be andra om hjälp?

Min egen upplevelse är att vi kvinnor rent generellt har svårt att be om hjälp. Nu generaliserar jag, men har vi inte mycket duktighets-syndrom över oss? Jag kan ialla fall erkänna att det är så för mig.

När du lär sig att “bita ihop” och stå ut, så tror du inte att det finns någon hjälp att få. Inte ens att det kan bli bättre. Du försöker bara klara av din livssituation. Men när du av någon anledning vaknar upp och upptäcker att livet kan vara så mycket bättre, och att andra människor gärna kommer och hjälper till. Ja, då känns faktiskt allt mycket lättare. Men det är inte bara människor du kan be om hjälp. Det finns även en massa änglar runt dig som du kan be om stöd och hjälp. Alla föds med en skyddsängel (minst en), och så har vi Ärkeänglarna som också stöttar oss.

Jag törs säga det här, för jag har själv blivit räddad av änglar. Änglarna flyttade på mig när jag höll på att bli förolyckad av en bil. Det som hände går inte att förklara på något annat sätt, och jag förstod det så tydligt när jag såg programmet “Räddad av änglar” med Birkan Tore.

Vi finns här alla av samma anledning och vi vandrar alla på samma väg mot själslig utveckling. Genom att möta mörkret inom oss, så hittar vi ljuset. Den inre kraftkälla som vi alla bär på. Ingen har mer och ingen har mindre, det är bara det att vi har tappat bort den här källan till inre kraft – mer eller mindre.

När vi inte är i kontakt med vår eget inre ljus, så känner vi oss tomma. Vi känner ett tomrum som vi försöker fylla med alla möjliga olika saker. Ja just saker – prylar, människor eller upplevelser. Vi jagar något utanför oss själva för att slippa känna den här känslan. Det enda sättet att bli fri från den här tomhets känslan, är att blicka inåt. Få kontakt med din inre kraftkälla, ditt eget inre ljus och din själ.

Så idag önskar jag att du ber om hjälp med något. Av någon – människa eller ängel. Känn hur skönt det känns att få stöd och stöttning.
Kom ihåg att du är värdefull och viktig!