Finns det ett “bättre” liv?

Drömmer du ständigt om ett “bättre” liv? Känner du ofta att det är något som fattas dig?

Ja men är inte det ganska vanligt… Hur ofta träffar du någon som alltid säger att allting är toppenbra? Känns det trovärdigt för dig?

Så här började min resa till frid, kärlek och glädje. Jag gick min kurs i EQ-painting och vi var en grupp kvinnor som tampades med de olika övningarna vi skulle göra. Det handlade om våra känslor, och jag som hade varit avstängd sedan tonåren hade stora problem, både med att känna olika känslor men sedan också att sätta ord på dem. Jag hade absolut inte koll på mina känslor.

Men i den här stora gruppen kvinnor så fanns det också en man. Han hade aldrig några problem med några övningar och han tyckte att allt var bara bra. Han satt och såg så tillfreds ut hela tiden, så jag blev förbannad faktiskt. Jag tänkte att han kan inte ha gjort övningarna, han bara sitter där och låtsas.

Men en kväll när jag var ner i grupplokalen för att måla lite själv, helt spontant – så var han där också. Vi började prata mer och jag fick veta att han hade jobbat väldigt mycket med sig själv och använt sig av boken “Resan” för att gå på djupet med sina känslor. När jag fick veta att hans fridfulla inre faktiskt var sant, så blev jag istället peppad. Jag ville också må så där bra inombords. Jag ville också känna frid, kärlek och glädje.

Det är nu till sommaren 2007när jag gick den kursen i EQ-painting. Som många vet så har jag utbildat mig både till EQ-painting coach och lärare, samt att jag tagit över hela metoden så jag också kan utbilda fler i den här fantastiska metoden. Jag kan säga att den är fantastisk eftersom den förvandlar dina negativa känslor till dess positiva motsats. Jag kan också påstå att det fungerar, eftersom jag själv förvandlat hela min tunga ryggsäck och nått en plats i livet där jag känner mig helt tillfreds.

Jag har fortfarande olika mål som jag ser till att uppnå, men jag är inte beroende av att de målen ska uppnås för att jag ska känna mig tillfreds i mitt liv. Jag lever faktiskt mitt drömliv, just här och nu.

Nu är min största önskan att Du också ska få uppleva det här. Att du får leva ditt “bästa” liv här och nu.

Här är jag i mitt hammock-tält.