Att ge och ta emot

Min upplevelse är att vi är många som har lättare att ge än att ta emot – känner du likadant? Vad beror det på?
Jo, för att ta emot någon annans gåvor eller universums gåvor till dig så behöver du känna att du är värd dessa gåvor. Att du kan ta emot dem utan att känna skuldkänslor eller att du blir “skyldig”. Hur känner du oftast vid en gåva? Vill du ge något samtidigt?

De andliga lagarna är något som är grundläggande i vår osynliga värld. De påverkar oss på ett sätt som vi inte tänker på. Men när vi har kunskap om dem så kan dessa andliga lagar skapa en stor positiv påverkan på vårt liv. I det här fallet tänker jag på Lagen om att ge och ta emot. Där får du lära dig att hålla rikedomen i ditt liv cirkulerande. För gåvor av alla de slag har ett värde. De är värdefulla både för givaren och mottagaren.

Min önskan till dig idag den 1 april och skärtorsdag 2021: Tillämpa den här andliga lagen genom att både ge och ta emot i tacksamhet.
1. Du kan ge en blick, ett leende, en komplimang, en blomma eller något annat som ger dig glädje att ge. För det viktiga i att Ge är att göra det med glädje. Den gåva du ger ska bringa både dig och mottagaren glädje. Du kan ge glädjegåvor till dig själv också.
2. Ta emot i tacksamhet. Känn bara ren glädje och tacksamhet i ditt hjärta över den gåva du får. Din gåva kan vara en vägledning från änglarna, från en vägledare, en positiv känsla av hopp eller något annat. Varje liten gåva är värdefull och när du noterar dem så ser du hur ditt liv är fyllt av gåvor.

I min fb-grupp finns det ofta gåvor att finna. Jag har som livsuppdrag att ge av mina verktyg och erfarenheter för att stötta dig att finna samma livsglädje som jag har gjort. Gruppen heter Creo motivation family eftersom alla som är med där blev som min andliga familj när jag började hitta tillbaka till alla mina andliga gåvor som jag fått med mig som barn. Är du en av dem som är med där? Skriv gärna och berätta om vad du tycker. Får du värdefulla gåvor som ger glädje? Det jag får tillbaka av det jag ger är människor som utvecklas och hittar sig själva, sin själ och sin livsväg. Det ger mig glädje och uppfyller mitt livssyfte – att visa vägen. Hem till dig själv!

Hoppas att det jag delar med mig och skriver resonerar med dig och väcker glädje! Ha nu en fantastisk påskhelg där du både ger och tar emot med glädje och tacksamhet!
P.S. vill du lära dig mer om våra andliga lagar, så har jag skapat en kurs med samma namn.