Har du stöd i livet?

Igår och i morse så fick jag tydlig vägledning från mina änglar. Jag har en tid nu glömt bort att be om deras stöd och vägledning. Det första som gjorde att jag förstod det här var att jag fick plötsligt väldigt ont i bröstryggen. Nog för att jag hade gjort en ny yoga-övning, men det ska inte behöva skapa smärta. Jag brukar också ha problem med min ländrygg, en konstig diffus smärta och svaghetskänsla.

I morse när jag satt och mediterade så slog det mig vad min rygg försökt säga mig. Jag har saknat stöd i livet. Louise L. Hays har skrivit en bra bok om olika fysiska symptom som egentligen står för något mental inom oss. Jag läser ofta i den när något fysiskt dyker upp och det stämmer så otroligt bra. Ryggproblem står för att man saknar stöd i livet rent generellt, och sedan så definierar hon det tydligare med Övre ryggen, Mellanryggen och Nedre ryggen.

När jag för ganska exakt 3 år sedan “kom ut ur min andliga garderob” (2008), så lovade jag änglarna att följa deras vägledning. Att ta ett steg i taget och våga lita på dem och i vilken riktning de än ledde mig till. Jag kommer så väl ihåg automatskriftmeddelandet jag fick från den Andliga mässa jag besökte vid den tidpunkten. Änglarna förmedlade att det var nu dags för mig att kliva fram och att de hade väntat länge på mig, samt att jag hade förberetts för det här under en lång tid.

Jag förstod då också varför programmet “Räddad av änglar med Birkan Tore” var så viktigt för mig. Därför att jag hade blivit räddad av änglar vid ett tillfälle när jag var nära att förolyckas i en cykelolycka. Jag blev helt tydligt förflyttad av en osynlig kraft, så att jag klarade mig helt oskadd. Det var startskottet för min tro på änglar. Jag har sedan dess läst många böcker om hur änglarna hjälper oss människor, och att vi alla föds med en skyddsängel.

Stöd i livet kan du alltså få när du tar hjälp av dina änglar. De kan hjälpa dig på ett sätt som ingen människa kan, men det krävs två saker av dig.
1. Att du ber om hjälp, och preciserar vad de ska hjälpa dig med. På grund av människans fria vilja så behöver vi sträcka ut vår hand och be om hjälpen.
2. Att du noterar deras vägledning. Den kan komma på många olika sätt – genom andra människor, genom olika tecken, genom en magkänsla, genom en plötslig impuls, genom siffror, växter eller djur och så klart genom drömmar.

Den här kanalen för vägledning behöver du själv öppna upp och lyssna på för att få den hjälp och det stöd du önskar. Ju tystare det är i huvudet (egots tjatter) desto mer vägledning får du till dig.

Lycka till med änglahjälpen. Vill du ta del av allt jag kan stötta dig med så hör av dig! Du kan även meddela att du vill Hänga med mig och mitt bloggande. Kolla in på hemsidan så hittar du det.