Det viktigaste av allt är gratis

Yay - nu kör vi!

Igår insåg jag att mitt uppdrag är inte bara att vara en Vägvisare, men också en Andlig lärare. För allt som jag lärt mig om personlig utveckling och andlighet, ger mig en stark önskan att lära ut allt som jag lärt mig.

När jag för många år sedan förstod Meningen med livet och vad syftet är här på jorden – ja, jag vet att det låter pretentiöst, men efter ett 100-tal böcker i ämnet så förstod jag till slut. Alla olika författare beskrev samma sak, så då blev det lätt för mig att förstå hur det hänger ihop.

Men egentligen är det inte så krångligt och svårt som vårt ego vill få oss att tro. Det handlar först och främst om att bli MEDVETEN. Att vakna upp ur dvalan som egot skapat och se att du har ett VAL. Du kan välja välja att lyssna till egots röst som gör att din dag blir mörk och tung (alla nyanser av grått också), eller så väljer du att lyssna till din själ.

När du har blivit medveten om de här två valen, så har du fullt upp ett tag med att välja att lyssna på själens röst, just för den är inte lika högljudd som egots röst. Du behöver hitta metoder för att stilla ditt sinne så att du kan få kontakt med ditt inre och din själ. Det är här din envisa disciplin kommer in. Ju mer du har av den varan desto bättre kommer det att gå.

När du har hittat den tysta stilla platsen inom dig, så finner du en Medveten närvaro – NUET. Det är i nuet som ditt liv pågår. Där i stillheten i ditt inre, så kan du skapa magi. Där hittar du “De oändliga möjligheterna” som Deepak Chopra beskriver det i sin bok “Livets 7 andliga lagar”. Det är där du kan skapa allt du önskar i ditt liv!

Det är där du får kontakt med universums överflöd och det du tror på faktiskt kan bli möjligt. Men du behöver tro. Du behöver känna tillit. Du behöver träna tålamod. För när du önskar saker från det här tillståndet, så handlar det inte om att du ska kontrollera resultatet. Men mer om det här en annan dag…

Just nu behöver du bara fokusera på 2 saker om du vill att ditt liv ska förändras, så du får in mer kärlek, glädje och frid. Två saker som är helt gratis och som garanterat kommer att förändra ditt liv!
1. Gör ett medvetet val – lyssna din SJÄL.
2. Var i NUET, så många stunder du kan under dagen.

Lycka till!
Ge inte upp bara för att det känns ovant – kom ihåg att disciplin är bra i det här läget.
Kram Carin
Dipl. ICF coach, lärare och andlig vägvisare