CREO betyder skapa på latin

Vandringar
På vandringar finner min själ frid. Naturen är min själs rätta hem.

Det är första delen av mitt företagsnamn, men det är också de grundvärderingar jag har. Jag insåg det precis nu när jag satt och åt min frukost i tystnad, tränandes mindfulness i att äta – med alla sinnen närvarande. Det är då insikterna och vägledningen kommer som ett brev på posten. Så nu blev allt ännu mer tydligt för mig – vem jag är och vad jag står för till skillnad mot andra coacher, vägvisare och andliga gurus.

C står för Carin, alltså att allt börjar och slutar med mig själv. Alla svar och allt jag behöver veta finns inom mig själv. Precis som för dig. Allt du behöver kunna och veta finns att upptäcka inom dig själv.

R står för Resultat – för att jag drivs av att nå mål och att känna ett resultat av det jag gör. Men sedan att jag vill att du ska få uppleva samma sak – att det du gör för dig själv generera ett resultat som du kan ta ansvar för och känna syftet med.

E:et är ett av de starkaste värderingarna som genomsyrar allt för mig. E står för Enkelt. För mig är det viktigt att det liv jag lever är enkelt. Mina metoder är enkla, mitt skapande är enkelt och jag är en enkel människa. Jag vill också att du ska förstå hur enkelt det egentligen är att förändra ditt liv – om du vill. Insåg att det även står för att jag vill att det enkla ska vara effektivt.

O:et står för det Oändliga. Att vårt liv från själsperspektiv är oändligt. Allting går i cykler, och ingenting viktigt försvinner – det bara transformeras. Vår själ är odödlig och vi finns här på jorden av en anledning. Att lära känna vår själ, att hitta tillbaka till oss själva, att sluta leta frid och lycka utanför oss själva, att se vår egen storhet och att hjälpa andra att göra samma sak.

När jag startade mitt företag tänkte jag att CREO stod för Creativitet, Resultat, Energi och Online. Det stämmer också på ett sätt, men är i nuläget en underliggande betydelse till det första CREO. Creativitet/Kreativitet är grunden i min personliga och känslomässiga utveckling. Målandet i EQ-painting var det som gav mig det verktyg jag behövde för att förvandla all känslomässig smärta jag bar på.
Resultat handlar om coaching – där jag är utbildad och kan enkelt i samtalet coacha dig fram mot din egen utveckling. E beskrev jag som Energi, eftersom jag lätt (sedan jag var barn) kan känna av människors energier och obalanser, men även att jag kan ge/skicka healingenergi. O stod för Online, eftersom jag gillar teknik och tycker att det är fantastiskt hur vi kan nå åt till varandra online, via olika digitala verktyg. Var du än är i världen kan du ta del av vägledning och verktyg för att att komma vidare.

Mitt enkla livsmotto är att leva det liv jag lär ut. Att du som kommer i kontakt med mig, gör det av ett högre syfte för att du är redo att ta del av de verktyg och nycklar jag kan lära ut. Jag är en jordängel som har till livsuppgift att vara en Vägvisare, genom att själv först vandra vägen. Jag har själv gått igenom alla svåra känslor i min ensamhet, just för att få den inre styrkan att visa dig vägen. Vägen till befrielse går just genom känslorna. Dina rädslor som du är rädd för behöver du stanna kvar i, så att du blir fri dem. Så länge du flyr och springer ifrån dina smärtsamma känslor, så stannar de kvar. Jag har lärt mig olika verktyg för att göra just det, både genom EQ-painting och Aktiva meditationstekniker som jag nu satt samman till en enkel och effektiv metod. CreoMeditation kallar jag den.

Nu blev det ett långt inlägg, och jag är glad att du stannat kvar och läst till slutet. Det finns många olika gurus och läror att ta del av. Just för att vi alla är olika och alla behöver göra sin resa på sitt sätt. Det viktiga är att hitta du hittar din egen “grej”. Vad som är unikt med dig och vad det är som du är här på jorden för att göra.

Jag har levt som ensamstående i 15 år, med knappa ekonomiska resurser. Det har gjort att jag har en djup önskan att det jag kan ge till dig för att hjälpa dig med din personliga utveckling inte ska vara kostsamt ekonomiskt. Det ska inte sitta i hur mycket pengar du har på banken om du kan ta del av mina verktyg.

Känner du att det jag skriver resonerar med dig? Känner du en glädje som fylls i ditt hjärta? Ett hopp som tänds? Skriv till mig och berätta om ditt nuläge – din livssituation och vad du önskar var annorlunda. Jag ger dig en gratis konsultation online, där jag kan visa dig vägen framåt till en förändring. Ta min hand och låt mig visa dig vägen!

Kom ihåg att du är viktig och värdefull!
Kram Carin
Dipl. ICF coach, lärare och andlig vägvisare