Allt är precis som det ska vara just nu

Det är något som jag ofta tänker nu för tiden, och det handlar naturligtvis om att acceptera nuet precis som det är eftersom det inte kan vara på något annat sätt. Det är när du börjar döma ditt nuläget och tycka att det borde vara på ett annat sätt som du börjar må dåligt.

För ditt nuläge är bara en konsekvens av alla dina tidigare val. Och alla dina tidigare val gjorde du efter dina förmågor som du hade just då. Du gjorde val som du trodde var de bästa valen för dig, eller hur? För ingen väljer ju medvetet dåliga saker för sig själv! Men när du börjar döma dig själv och de val du gjort förut, så är du varken kärleksfull eller snäll mot dig själv.

Jag tycker det är dags för dig att vara din bästa vän! Att du alltid är snäll och förlåtande mot dig själv. För att – med handen på hjärtat så gör du faktiskt alltid ditt bästa. Det som är viktigt för dig att förstå är att du har ett ego, som gillar att du mår dåligt. Så att du kan höra olika röster i ditt huvud är inget annat än det som faktiskt pågår för alla människor. Du har din själ, som pratar med en kärleksfull röst till dig. Om du inte är van att lyssna på den , så märks den knappt av. Men du har också en röst som är tvärtemot – med fokus på allt negativ som den kan hitta både inom och utanför dig själv. Egots röst målar upp rädslor och faror – vill inte att du ska utvecklas och förändras. Ditt ego vill absolut inte att du ska upptäcka att det finns två röster i ditt huvud.

Men eftersom du läser min blogg, så är jag övertygad om att du har koll på det här. Problemet är att när du stressar och har fullt upp i ditt livspussel, så är det väldigt lätt att egot tar för mycket plats och ditt nuläge blir allt annat än kärleksfullt och positivt. Men även det är precis som det ska vara.

För både du och jag är förutbestämda att tillslut börja lyssna mer inåt. Lyssna mer på vår inre lilla tysta röst. Förutbestämda att en dag bestämma oss för att slå näven i bordet och ta kommandot. Din själ kallar på dig. Din själ vill att du ska börja följa den kärleksfulla rösten inom dig. Det finns ett syfte just för dig här på jorden.

Jag har hittat mitt livs syfte och jag lever verkligen varje dag fylld med kärlek, glädje och frid. Jag förstår att det låter som att jag överdriver och hittar på, men den som känner mig väl vet att jag har verkligen jobbat hårt för att nå hit. EQ-painting och Eckhart Tolle var de första stora nycklarna som låste upp allt för mig. Det har krävt min envisa disciplin att förändra alla tankar och känslor som inte varit kärleksfulla. Jag är en enkel tjej, som har hittat tillbaka till min själ och det viktigaste av allt på vår jord. Kärleken – till mig själv och allt annat!

Ha en fantastiskt helg och ta hand om dig själv! Kom ihåg att du är värdefull och viktig! och just nu är allt precis som det ska vara!