Vad kommer att hända?

Just do it!

Ja, vad vill du ska hända? Har du tänkt på att det är du som skapar “filmen om ditt liv”? Vad fokuserar du på – det som hindrar dig eller det som för dig framåt?

Ja, jag börjar med lite frågor till dig att fundera på under veckan. För att om du själv inte tar kommandot över ditt liv, så är det någon annan eller samhället/omvärlden som styr över vad som händer i ditt liv.

Om du börjar med att blicka bakåt, så ser du vad dina val har lett dig mot för plats i livet – eller dina icke val. För att inte välja är också ett val. Min önskan är att inspirera dig att bestämma hur du vill att ditt liv ska se ut. Hitta glädjen och kärleken i ditt liv. Vad du brinner för! Att du precis som jag vågar att gå din egen väg, för att det är så otroligt spännande att våga lyssna inåt på sitt hjärta och följa sin egen inre lust och drivkraft.

Så tänker jag ibland – Nike reklamen som verkligen satt sig! Bara gör det du önskar och lägg åtsidan dina rädslor.
Just Do It!
Kram Carin

Diplomerad ICF coach, lärare och andlig vägvisare