Min vandring framåt

Etapp 1:

Jag har börjat vandra – helt själv utan att veta vilket målet är. Det enda jag vet är att jag ska vara med mig själv och jag ska följa min egen inre lust och motivation. Vandringen är både i det inre och i det yttre.

I det yttre, så vandrar jag på Höga kusten-leden. Den första etappen tog jag på Kristi Himmelsfärds dag. Jag parkerade bilen uppe på Varvsberget och promenerade sedan med min ryggsäck ner mot Hörnsjön, Hörnett och över Slussen. Där slog jag mig ner och åt min lunch. Sedan kände jag efter att det nog var bättre om jag gick tillbaka. Solen sken och jag kände lust att hitta en plats att lägga mig och sola på. Det blev en utflykt på 4 timmar innan jag var hemma igen.

Men så otroligt stolt och tillfreds jag kände mig. Jag följde med nuet och lusten och gjorde det jag själv ville. Utan att veta vad målet skulle bli eller hur länge jag skulle vara borta.

Kram Carin
Diplomerad ICF coach, lärare och andlig vägvisare