Dina talanger och din inre frid

Är din talang att skapa såpbubblor som ger glädje till andra?

Våga lyfta fram och se dina unika talanger och de kommer utvecklas till det bästa. Om Du fokuserar på dina svagheter så är det dem som kommer förstärkas. Se dig själv fylld med kärlek och medkänsla – både för dig själv och för andra. Fokusera på din styrka och dina unika kunskaper som du har med dig från allt du gjort i livet. Du har med dig både kunskaper och erfarenheter, samt något unikt som du brinner för. Det som gör dig unik är något som du också kan känna att du brinner för. Det är precis det som din själ vill att du ska dela med dig av till världen. För vi är alla här för att göra världen till en bättre plats.Ger du ut kärlek till dig själv och din omgivning? Ta och “bugga” dig själv – alltså lyssna och notera hur du tänker och talar om dig själv. Är det med kärlek och medkänsla eller är det med negativitet och förakt? Tala till dig själv i positiva termer och du kommer att känna dess välgörande effekt. Bli din bästa vän och peppa dig själv istället för motsatsen. Du ska vara med dig själv för resten av ditt liv, och hur mycket bättre kan det inte bli om du tänker kärleksfulla tankar om dig själv?

Som jag tog upp på gruppcoachingen i tisdags, så påverkar vi alla med vår energi och vår energi påverkas av hur vi tänker och känner om oss själv. Vi är inte några öde öar som inte påverkar varandra, utan vi påverkar alla varandra i väldigt hög grad. All den energi du bär på inom dig skickar du ut, på samma sätt som ringarna som blir på en sten du kastar i vattnet. Om du vill att andra människor ska må bättre och att du är mån om andra, så är det bästa du kan göra att ta hand om dig själv och dina tankar/känslor om dig själv.

Det är ju även så att om du tar hand om dig själv, så visar du andra att det är viktigt att göra det. Bästa sättet att förändra andra och samhället/världen i stort är att vara en positiv förebild själv. Så det bästa och mest kärleksfulla du kan göra för världen är att ta hand om dig själv.

När du är i rätt rytm och balans i livet så flyter allt lugnt och perfekt. När Du tar dig tid att se efter varför saker inte är i balans i Ditt liv så kommer du att märka att du inte har kontakt med din inre röst. Ta dig tid att gå in i tystnaden för att få den stillhet och frid du behöver. Du behöver lära dig att vara stilla och ensam för att nå fram till svaren på dina problem och det du söker efter.Kom ihåg att du är viktig och att ditt mående är viktig för oss alla!Så ta dig nu tid att lyssna inåt. Vad har du för behov och hur ska du göra för att må bra? Kom även ihåg att dina talanger och det som gör dig unikt är en viktig pusselbit för oss alla. Du har något viktigt att bidra med, så för guds skull håll inte inne med det!

Min största kram med all universums kärlek skickar jag till dig!
Kram Carin
Diplomerad ICF coach, lärare och andlig vägvisare