Lyssna på din vägledning

Hur mycket är du i ditt huvud och försöker att lösa alla dina bekymmer? Hur ofta lyssnar du till ditt hjärta och dina känslor – din själ? eller vägledningen från änglarna? Lyssnar du på din intuition? Den där lilla rösen som tipsar dig om olika saker?

Jag själv har provat att göra båda sakerna. Först att med mitt eget intellekt och hjärna tänka ut svaren på allt. Tänka ut alla olika scenarios för allt som skulle kunna hända, och vad jag helst ville skulle ske. Det var som en otrolig kraftansträngning allt och hela livet var ett evigt kämpande för att ta mig dit jag ville. Jag kunde absolut nå mina mål, men vägen dit var kämpig och det tog på mina krafter. Ofta slutade det med en krasch –  eller väldigt nära i alla fall. Jag lyssnade inte speciellt mycket på mina känslor eller min kropp. Jag kan lugnt säga att det inte var någon bra metod. Jag har fått kroniska besvär och värk från min nacke (kommunikationen mellan min hjärna och min kropp) – tydliga tecken alltså! 

Nu har jag lärt mig min läxa. Jag lyssnar otroligt noga på vad min kropp mår bra av. Det är en evig balansgång för att må bra. För att mår inte min kropp bra, så mår inte resten av mig bra heller. Då kan jag inte vara det jag helst vill vara – en ljus och kärleksspridare för allt och alla!

Så vad vill jag säga med det här? Jo, att när vi lär oss lyssna inåt – både känslomässigt, själsligt och vägledning från våra änglar, så blir livet så mycket lättare att leva. Vårt hjärta och vår själ kan se en helhet som inte vårt intellekt kan se. Det kan faktiskt ske helt magiska saker när vi gör det. Jag har fått många bevis för det både själv, och via andra personer. MEN så länge du har egots tjatter i ditt huvud så når ingen annan vägledning fram till dig. Så att tillämpa Mindfulness, meditation och yoga är av högsta vikt för hela ditt liv! Min kurs som jag skrivit om de verktyg som jag lärt mig heter helt passande “Allt du önskar kan du få!” Just för att när du önskar något med hjärtat/själen, och sedan följer vägledningen du får – så då kan allt bli tusen gånger bättre än du någonsin kunnat föreställa dig.

Skriv gärna i kommentaren och berätta när något sådan hänt för dig.

Gör något som ger dig mindfulness och tystnad i ditt sinne, det vinner du på! Sköt om dig och din kropp för det är du värd.
Kram Carin
Diplomerad ICF coach, lärare och andlig vägvisare