Drömmar…

Drömmar kan betyda två saker; både det du drömmer om på natten och de drömmar du bär på.
Tar du notis om dina drömmar eller låter du allt passera och bara vara som det är?

De drömmar du drömmer på nätterna är både till för att processa det som hänt under dagen, plus att de är symboler för något som är viktigt för dig att lära dig om dig själv.

När du lär dig att tolka dina drömmar, så kan du få viktig vägledning om ditt liv. Jag har själv i perioder fördjupat mig i vad mina drömmar betyder och står för och det har alltid varit otroligt spännande och intressant.

Sedan så är det de drömmar som vi drömmer om ett bättre liv. Jag själv har alltid haft en massa drömmar – när jag var ung så benämndes det nog mer som fantasier, men nu som vuxen så ser jag på det som en metod till att nå mål som jag innerst inne önskar skulle inträffa.

Det handlar mycket om att våga tro att det jag drömmer om faktiskt kan inträffa. För jag tror verkligen att vi kan få allt vi önskar, och om universum får vara med och styra så kan det bli ännu mycket bättre. Det är när vi släpper kontrollen över det exakta resultatet, som så mycket spännande kan inträffa. Det har jag varit med om otaliga gånger.

Ibland tror jag också att vi glömmer bort vad vi faktiskt åstadkommit för att vi har så stort fokus på att jaga framåt mot nya mål. Lite lagom med reflektion för att se framsteg tror jag är nyttigt, men för mycket i sin tur kan göra att man istället fastnar i det som varit och dåtiden.

En skön balans i allt är så klart alltid viktigt! Hur kan du göra för att få mer balans i ditt liv och med dina drömmar?

Sköt om dig nu och var ditt allra bästa jag! Det förtjänar du!
Kram Carin