Balans eller obalans

Tänk att det är fredag igen! Livet är verkligen underbart och jag är så tacksam för allt jag får vara med om…

Tänker du så någon gång? Säger du så någon gång? Eller säger du mer: Äntligen är det fredag så det är helg och jag kan få pusta ut?

Tja, det är nog så för ganska många. Livspusslet tar en massa kraft och energi. Du har kanske smärtor i kroppen som hindrar dig från att vara glad och lycklig?

Ja, så har det varit för mig i alla fall. Jag gjorde ett kortsiktigt val som jag förstod skulle vara negativt för min hälsa – min nacke, men den långsiktiga konsekvensen skulle vara så otroligt mycket bättre.

Det jag nu har uppmärksammat (än en gång), handlar om hur svårt det är att vara glad och positiv, ha tillit och tålamod när du har ont i kroppen. Jag har haft mycket mera ont nu i snart två veckor, och all min inspiration och kreativitet är som bortblåst. Jag har tvingats ta värktabletter som jag i vanliga fall försöker undvika. Men det har varit som “pest eller kolera”. Igår valde jag tillslut att se det som att jag gör en kur, för att få musklerna att slappna av.

Imorgon ska jag äntligen ut och dansa igen. Min själ har i så otroligt många år saknat dansen. Helt vanlig styrdans alltså. Jag växte upp vid Molidens dansbana, så där tillbringade jag alla mina helger när jag hade rätt ålder inne. Sedan när jag flyttade hemifrån så hade jag ingen nära person som tyckte om att dansa och då föll allt bort.

Men nu är jag själv. Jag är fri att bestämma själv vad jag vill göra, och min själ har sagt till mig att nu är det dags att börja dansa igen.

Har du något som du älskar att göra som du har tappat bort på vägen? Skriv gärna i kommentaren eller skicka mig ett mail, så ska jag peppa dig att ta upp ditt brinnande intresse igen!

Jag är övertygad om att det är precis det som du behöver göra för att få mer energi och att sedan kunna lyssna inåt bättre och höra vad din själ önskar och brinner för.

Allt gott till dig!