När du ingenting vet

Ja, det är då du prövas som mest. När din framtid är totalt oviss och du inte har en aning om hur det kommer att gå. Det är precis då som det är som viktigast att stå stark i förvissningen om att allt kommer att ordna sig. För just nu är allt precis som det ska vara.

Så är det för mig i alla fall just nu, och jag måste erkänna att jag inte är orolig. För jag tror att det finns en mening med allt och att om jag bara står kvar i min tro om vad som är viktigt för mig, så då kommer allt att ordna sig för mig.

Jag har börjat träna mig på att lyssna ännu mer på min själ. Till skillnad mot egot, så vet själen precis vad som behöver göras för att alla pusselbitar ska falla på plats. Och jag kan säga att det är inte vad jag (mitt ego) tror att jag ska göra.
Så nu lyssnar jag inåt i varje val jag ska göra. Själen tror jag befinner sig i magtrakten – ganska nära hjärtat. Och hjärtat det är ju där alla våra känslor finns. Du vet magkänslan som vi brukar prata om. Intuitionen. Jag tror att själen och hjärtat samspelar för att ge oss en känsla för hur vi ska göra.

Bara vi lyssnar. Hur ofta lyssnar du på din själ när du ska göra ett val?
Prova för en vecka. Stanna upp och djupandas ner i magen. Fråga själen: Hur tycker du att jag ska göra? Du får ett svar direkt. Kanske inte det du förväntat dig, men definitivt det svar som är bäst för dig. Prova 🙂

Det blev ett kort inlägg, för jag har bestämt mig för att jobba med välgörenhet 10% av min arbetstid på en vecka. Så nu blir det en timme gratis vägledning för alla som befinner sig i min facebook grupp.

Må så gott och lyssna inåt på din själ!