När ljuset vänder åter


Den här veckan känns det verkligen som att ljuset vänder åter. Både utomhus med mer solsken, men även i mitt inre där nu sorgen börjar förvandlas så smått.
Såg igår på nyheterna om att en liten tussilago dykt upp i Lilla Sand igen.
Det är en mysig tid vi har framför oss… det börjar spira både här och där. Vi börjar vakna till liv efter allt mörker som vi tagit oss igenom. Likafullt som det är härligt, kan det kännas smärtsamt. Ungefär som för tussilagon som ska tränga sig igenom jordskorpan.

För det smärtsamma är om vårt inre inte stämmer överens med den yttre verkligheten. Alltså, om vi mår dåligt på insidan så är det lika jobbigt att solen skiner, fåglarna kvittrar och alla andra är glada och skrattar. Det blir som fel frekvens för oss, och smärtan ännu större.

Men jag har alltid haft den speciella tron, att det finns en skatt att finna bakom allt det jobbiga. Bakom alla problem och svårigheter som vi går igenom. Där finns det något viktigt för oss att lära, något som gör oss till bättre människor. Något som vi kanske kan dela med oss av och hjälpa andra framåt. För inom oss finns en kraft som gör att vi drivs av utveckling.

Jag och hela mitt företag handlar om att jag vill dela med mig av mina livserfarenheter, så att just du kan få må precis lika bra som jag gör nu. Kanske kan din resa till glädje och frid bli lite kortare än vad min resa var? Då skulle min lycka vara fulltalig.
Just i dagarna så har jag gjort ett specialpris för att så många som möjligt ska känna att de har råd att prova-på hur bra det är att få hjälp och stöd av en egen livscoach. Är du intresserad, så svara på mitt mail eller gå in på min hemsida www.creomotivation.se

Sköt om dig och kom ihåg att du är unik och värdefull – precis som du är!