En ny väg framåt

Mitt veckobrev har ju legat nere en tid nu. Det blev svårt för mig att hinna med allting då jag också skrev och producerade min nya onlinekurs.

Men idag så fick jag en oväntad anmälan från min hemsida. Det var en person som ville ta del av mina veckobrev. Så då kände jag att nä, nu ska jag ta och skriva dem igen.

Jag har sedan förra veckan när min mamma dog, känt att jag inte kan försöka hinna lika mycket längre. Jag har tvingats till att skala bort vissa saker, för att jag nu är i en sorgprocess där varken kropp eller knopp orkar med lika mycket. Jag har tvingats att sakta ner mitt tempo rejält.

Så nu är det få uppgifter på min dag, men de allra viktigaste. Jag kände idag att jag saknat kontakt med er och att få skriva ner vad som hänt senaste veckan. För mycket av det som händer i mitt liv, kan återkopplas till de olika insikter som jag både kommit fram till tidigare och kommer på i stunden.

Den viktigaste insikten jag kommit fram till i min sorg, det är att jag har chansen nu att förvandla den till en mindfulness – ett varande här och nu, istället för väldigt mycket görande som det var förut. Att ständigt vara i kontakt med mitt inre och följa flödet i mitt liv. Följa med i dagen, även om det inte blir som jag planerat från början.Jag har nu även startat en facebook-grupp, som heter Allt om hälsa för den mogna kvinnan.

Kram och sköt om er alla.