Överflöd i livet

I morse vaknade jag med en stark känsla av tacksamhet. Jag hade drömt något som visade på hur snabbt allt i vårt liv kan förändras. Jag tog en stund i stillhet och kände in min tacksamhet.

Ibland kan jag titta på mig själv utifrån. Titta på hur otroligt allting har ordnat sig, när jag haft tillit och vågat att lita på universum. Lita på att allting kommer att ordna sig även om jag inte ser “the big picture”.

Jag har fått mycket vägledning från änglarna om hur viktigt det är att känna tacksamhet och att se sitt eget värde. Det är nyckeln till framgång och ett överflöd i livet.

Och vad är då överflöd?
Ja det kan ju vara olika saker för olika personer. Det behöver inte bara handla om pengar, men naturligtvis så är det också en viktig del. Pengar är enligt universum bara en annan typ av energi. Det är vi människor som lägger en massa olika dömanden om pengar.

För mig kan överflöd handla om energi, kärlek, lust, vänner, inspiration och vägledning…

Vilka är dina tankar om pengar? Jag har en otroligt bra övning som lyfter fram dina omedvetna tankar om pengar. Hör av dig om du vill ta del av den.
Men sedan har vi också stolthet.

Jag tänkte för ett tag sedan på hur jag kan välja för att göra mig själv stolt. Att jag frågade mig själv om mitt beteende och mina tankar gjorde mig själv stolt? Min tanke med det är att jag upptäckte att jag gjorde val i livet som jag inte var stolt över. Inget som påverkade någon annan, men dock så vår det saker jag var mindre nöjd över. Inför det nya året vill jag uppfylla två saker varje dag! Stolthet och lust. Lust handlar om att följa den inre rösten och att i stunden välja det jag har mest lust att göra. Då går allt så lätt och enkelt och det är bara att flyta med på livets väg. Att lägga ner kampen och hänga med istället!

Hur tänker du angående stolthet? Är du alltid stolt över dig själv – dina tankar, handlingar och känslor?