När det är rätt så går det lätt

Tänk så ofta vi kämpar på i livet. Biter ihop och kämpar på.

Det kan jag vara den första att skriva under på. Livet fram till 50 var helt klart kämpigt. Allt började som sagt med min pappas död (när jag var 13), och sedan därefter att få tillvaron att fungera med en mamma som kraschat och två bröder som retades varje dag.
Kämpigt en en underdrift. Livet hade i ett nafs plötsligt svängt till vänster. Plötsligt så var mitt liv som en vanlig tonåring förbi. Nu handlade allt om att ta hand om min mamma och se till att livet fungerade för oss som familj.
Hon kallade mig redan som litet barn för hennes “piga” och nu blev jag verkligen det. Jag blev hennes “stöttepelare” hon kallade mig. Min livlina för att allt skulle fungera. För att hon skulle hålla ihop. Ja, ni kan ju själv lista ut vad som hände med mitt vanliga liv. Bita ihop och kämpa på – och jag fick definitivt inte känna några känslor. Jag fick inte vara ledsen över att min stora förebild och älskade pappa försvann helt plötsligt en dag. (Han fick en hjärnblödning).

Nå väl… Det är en mening med allt brukar jag tänka, nu för tiden. Allt jobbigt gömmer en skatt. Något viktigt vi behöver gå igenom och lära oss, och sedan dela med oss till andra. Så det håller jag på med nu med mitt företag. Dela med mig av min tuffa väg, så kanske din blir lite lättare.

Men något viktigt jag lärt mig handlar just som rubriken säger: När det är rätt går det lätt. Alltså att livet visar dig synkroniciteter när du är på rätt väg. Helt plötsligt så kan dörrar öppnas och allt går bara så enkelt och lätt. För att komma på den här vägen, behöver du dock ha vårt fokus inåt. Att lyssna inåt. Följa din egen intuition och magkänsla. Lyssna på dina rädslor och utvecklas genom svårigheterna.

Jag har gjort hela resan. Inget kacksigt med det. Bara ett konstaterande. Det var meningen med mitt liv. Precis som nu är det meningen att jag ska dela med mig, få dig att vakna upp och sedan att ta hjälp av mig. Jag kan visa vägen. Därför har jag nu även precis gett ut min första onlinekurs. Den är gratis och en tänkt att vara en ögonöppnare. För att vi kan faktiskt förändra vårt liv till det som vi önskar.
Nu håller jag på att skriva på nästa kurs där jag berättar och delar med mig allt som jag lärt mig av 25 års personlig utveckling och 11 års målande i EQ-painting. Det blir mycket personligt, men även all kunskap som jag tagit in genom alla böcker och all utbildning som jag själv gjort.
Den kommer nog att heta: Kan jag – kan du! (och hur mitt liv fylldes av mirakler).
För det har det verkligen gjort. Det gäller att titta bakåt ibland, för att se hur långt man faktiskt kommit. Jag är lycklig i mitt liv! Trots att jag fortfarande har ont i min nacke/huvud. Men det gör inget… Det är mina tankar som avgör mitt mående!

Hur tänker du??
Kram och sköt om dig!