Reflektion och att göra sin grej

Ja, det hann bli torsdag innan jag kom på att jag skulle skriva mitt kära veckobrev. Det händer så mycket spännande i mitt liv och i företaget, så ibland hinner jag inte med dagarna.

Men jag känner att det är viktigt att reflektera och titta tillbaka för att se hur långt jag faktiskt har kommit och hur mycket som jag faktiskt skapat med min egen drivkraft.
Det är ju snart slut på det här året. I början av varje år runt nyår tycker jag det är roligt att kolla på årshoroskop och se vad som kan tänkas hända under det nya året. Men väldigt sällan, eller jag tror faktiskt inte det hänt tidigare så tittar jag på samma horoskop på slutet av året för att se hur det stämde.

Men igår kväll så fick jag för mig att jag skulle leta upp ett årshoroskop och se vad som stod där. Det var klart intressant, för då kunde jag sätta vissa saker i perspektiv. Jag tror ju faktiskt på horoskop också. Det är så mycket jag känner att jag förstår när jag läser om tex mitt eget stjärntecken.

Men det jag även reflekterat över en hel del sedan jag startade mitt eget företag, är att göra sin grej. Jag känner verkligen hur lätt det är att bli påverkad av alla runt omkring. Deras kommentarer och deras undran om hur mycket kunder jag har. Jag hade en period tidigare när jag kände mig otroligt stressad över hur det skulle gå. Men jag har ju sådan tur att jag kan använda mitt eget unika, suveräna verktyg för att gå till botten med mina känslor. Så då släppte stressen och jag kan nu med trygghet gå vidare med det som är meningen med mitt företag. Jag tror ju nämligen att det finns en mening med allt. Allt jobbigt döljer en skatt, och skatten är det vi lär oss. Jag gör en unik grej och det ska jag fortsätta med, oavsett vad andra tänker eller tycker. För det som är bäst med det – jo det är att då ger jag dig också tillåtelse att göra din grej!

Så.. Våga och vinn! Världen är för dig att erövra på ditt sätt! Visa upp ditt unika jag och var stolt över det!