Våga vara jag

Ja i helgen har jag verkligen testat mig själv och min inre styrka. Jag deltog på Hela Dig Expo här på Gnistan – i Örnsköldsvik (för er som inte bor här).
Det var en andlig hälsomässa som jag själv besökt två gånger tidigare.
Förra gången var i våras. Då fick jag ett automatskrift-meddelande från en kvinna som heter Charlotte. Budskapet hon fick handlade om att de (universum) hade väntat länge på mig och att jag förberetts för detta länge. Hon undrade vad jag gjorde där – men undermeningen att du behöver inte vara här för att finna några svar.
Hon hade rätt på två sätt. Jag har jobbat med mig själv och min inre utveckling nu i minst 25 år och jag har förstått meningen med livet, och framför allt meningen med mitt liv.

Jag ska dela med mig av min livsresa och vägleda andra att göra samma sak. Hitta tillbaka till vår själ – vårt själv – vår källa – vår innersta essens – kärlek.
Så det var det jag skulle göra på mässan i helgen. Men jag kan lätt erkänna att på fredag kväll när jag burit dit en del av de saker jag tänkte skulle stå på mitt mässbord, så “kröp” jag tillbaka med ångest. Vad hade jag där att göra?? Lilla jag… Vad hade jag att komma med? Vad hade jag inbillat mig att någon skulle vara intresserad av att ta del av som jag erbjöd?

Där var en massa “proffsiga” människor med proffsiga roll-ups och det kändes att det här hade de gjort förut och var bra på. Jag kände av att alla är på nåt sätt egentligen konkurrenter – fast ändå inte… Men för att få sitt företag att leva, så måste människor köpa av just dig! Så ser verkligheten ut…

Men innan jag gick och la mig så tänkte jag, vänta nu… Jag har ju redan vunnit! Jag har redan vunnit, för att jag har vågat! Det spelar ingen roll vad som händer sedan för jag är redan en vinnare. Då släppte min “litenhet” och jag kunde vara där och bara vara jag!

Jag hade med mig en massa visitkort/kort som jag skapat i början av året när jag började med min välgörenhetsverksamhet. Då när jag kände att för mig är det så otroligt viktigt att få GE. Välgörenhet är viktigt för mig.
Med den tanken, så följer min tillit till universum. Jag litar att det kommer människor som betalar för mina tjänster så småningom och att det kommer pengar till mig – utan att jag behöver veta hur det ska gå till. Så jag och min vän Sussi stod där och delade ut dessa kort. De innebar att jag bjöd på en behandling eller en stunds målning med mig. Som mest till ett värde av 625 kr. Jag kom i samtal med många underbara människor och jag fick berätta varför jag nu har startat eget företag. Att min livsresa ska vara till nytta för någon annan. Jag fick även förmånen att bjuda på 10 minuters Reconnective healing till några personer…

Jag fick även för första gången uppleva en fysisk attack, från en person som blev avundsjuk på mig. Attacken satte sig i min ländrygg/bäcken, så smärtsamt att jag inte kunde kliva upp från stolen och ta mig ner på den samling som vi alla skulle ha innan mässan öppnade. Både jag och min vän förstod vad det berodde på och tillsammans bad vi om änglahjälp att rensa ut den negativa energi som satt sig i min kropp. Det tog några minuter, men sedan släppte det så att jag kunde ta mig ner på mötet. Den attacken fick mig att förstå att rädda människor kan faktiskt göra farliga saker. Det är viktigt att respektera det och att vara rädd om sin energi. För att jag vet att jag strålar ut kärlek och positiv energi. Det har jag jobbat hårt för att göra. Jag har verkligen tagit ansvar för den energi som jag ger ut i världen.

För jag tror verkligen att när vi ger ut kärlek – ren kärlek från vår innersta essens, så förändras världen. Jag tror även på lagen om orsak och verkan. Att det vi ger ut får vi tillbaka – tusenfalt. Så om jag fick ge ut behandlingar (gratis) och massor av kärlek, så vet jag att det kommer tillbaka tusenfalt – även om jag idag inte vet exakt hur. Det är det som är så underbart. Jag behöver inte veta alla detaljer hur det ska fungera. Det lämnar jag över till universum. Jag kan inte se “the big picture” och det behöver jag inte heller, utan jag lever med tilliten som min bästa vän. Allt är omhändertaget och det blir det jag tänker eller något ännu bättre…

Så tack alla ni som var där och som kom fram till mig och lyssnade på mig! Välkommen alla ni som bokat in en behandling eller målning hos mig!

/Carin – den välsignade (som jag ser det)