Alla goda ting är tre

Vecka 40 och ett nytt veckobrev.smiley Jippi!!

Treenigheten. Det är något som änglarna har fått mig att notera den senaste tiden. Tre av olika saker. Enligt numerologin så står tre för bl.a. detta:

Nummer tre representerar “Triangellagen” och anses vara mest “Heliga av det Heliga”. Änglarna vill att du ska veta att en högt utvecklad guide, som en uppstigen mästare eller en helig, stöder dig och vägleder dig på din väg vid denna tidpunkt.

Angel Power Word: Himmel

Nåväl… Jag har tampats ett tag med att strukturera upp min verksamhet och att hitta kärnan i det jag vill ge ut till världen genom Creo motivation.
Igår förstod jag det jag fått vägledning om tidigare. Min verksamhet står på tre ben.
De tre delar som är viktigast för mig.

1. Healing – att få energi, styrka och kraft från universum/himlen
2. Guiding – att få vägledning från mig och änglarna
3. Creating – att själv skapa sin lycka genom olika skapande övningar och praktiska verktyg

Det leder sedan fram till att du hittar ditt unika jag! Du vad du brinner för och vad din gåva till är. Du hittar alltså meningen med ditt liv!
Create your happiness! Hitta din väg och skapa din lycka!

Så enkelt är det alltså…

Men det börjar med motivation. Create motivation – creo motivationsmiley
Skapa motivation till förändringar. För har du inte tillräckligt hög motivation, så kommer du inte att lyckas. Och för varje gång du misslyckas, så tappar du tilltron till dig själv. Du blir besviken på dig själv, och tillslut så orkar du inte ens försöka. Så det är viktigt att skapa en stabil grund med en hög motivation.

If your strong enought to be different – don´t ever change.

Jag har äntligen hittad min rätta väg. Eget företag var aldrig något jag trodde att jag skulle ha. Hade gått Starta-eget kurser tidigare och det enda jag kom fram till var att jag INTE skulle starta eget.

Men sedan dess har verkligen mycket hänt. Jag har på de senaste 10 åren i alla fall vetat att jag vill dela med mig av allt jag lärt mig och personlig utveckling och meningen med livet. Jag har hittat meningen med mitt liv och vad jag är här för att ge ut till världen. Det känns underbart att varje dag fokusera på det! Jag är glad över att jag äntligen vågar visa hela mig. Min andlighet har varit dold så länge. Så få kände till något om den. Till och med jag hade tappat bort den. Men som min kära rådgivare på Omställningsfonden sa: Det råder andlig nöd har i världen! Det behövs verkligen mer andlighet… Hans härliga påhejande har hjälpt mig att våga, plus att min egen coach Anita fick mig att se vägen tydligare.

smiley Lämna gärna en kommentar!
Jag älskar när vi öppnar oss och finns där för varandra! Sköt om dig och sprid kärlek & glädje – både inom och utom dig själv.

(I helgen är jag på Hela Dig Expo här i Gullänget, Gnistan. Vi kanske ses där:-)

One Reply to “Alla goda ting är tre”

  1. Tack för att Du delar med Dig o öppnar synen för universums helande krafter. Men vi måste börja med oss själva för att kunna ta del av allt det stora som händer runt omkring oss. Alltid lika uppskattat att läsa dina inlägg /Åsa

Comments are closed.