Vår omgivning visar vår insida

Jo så är det. Kallas även reflektionslagen.

När det är något i din omgivning – något utanför dig själv som du stör dig på, så finns det även inom dig. Det finns ett sår där inne som vill komma upp till ytan för att läkas.

Det kan du göra på olika sätt.
Vissa mediterar, och andra som tex jag målar. Det viktiga är att tillåta känslorna som ligger begravda inom dig, att få komma upp till ytan. Alla känslor som du inte tagit hand om ligger lagrade i dina celler – i cellminnet. Det har även vetenskapen insett.

Jag har upptäckt det med mina kunder i EQ-painting. Där upptäckte jag att genom att måla med fokus på en kroppsdel som smärtar – så kan minnen som finns där dyka upp. Ja, jag vet det låter helt otroligt, men förvisso helt sant. Jag har upplevt det och massor av mina kunder har upplevt det.

Men tillbaka till reflektionslagen.
Alla positiva egenskaper som du ser hos andra finns ju även hos dig själv.
Jag går en e-kurs som ska hjälpa mig att våga vara mer mig själv och göra min grej. Där var igår en uppgift att jag skulle skriva ett brev till någon som jag såg upp till och var imponerad av. Jag skulle skriva och verkligen uttrycka allt positivt jag tyckte om den här personen. På slutet när jag var klar så var uppgiften att jag skulle sudda bort den personens namn och skriva dit mitt eget.
Det var en häftig upplevelse, för det bar en bra boost till mig själv – av mig själv!

Precis så här är det! Notera hur du påverkas av din omgivning – De är bara en spegelbild av dig själv!