Förvandling

Som du kanske vet så jobbar jag mycket med känslor, och speciellt att förvandla känslor till dess positiva motsats. Nu har änglarna väglett mig att jag kan göra det på distans.

Men det är ungefär samma sak som när ett medium kopplar upp sig på en persons energi för att läsa av och se olika saker, eller när någon skickar healingenergi.
Det är också samma sak som när du tänker på någon. Då kopplas era energier ihop och den andra personen kan plötsligt komma att tänka på dig, och kanske känna ett behov av att höra av sig. Telepati är något som många upplevt, men vetenskapen kan inte riktigt förklara hur det fungerar.

Men jag tänker att det är ganska mycket i vår värld som vi inte riktigt kan förklara. Ibland behöver vi kanske bara tillåta oss att tro, och att vår egen tro får vara precis som vi vill att den ska vara. Hur är din tro?

Ja, jag skulle skriva om förvandling idag. Du och jag och vi alla förvandlas ständigt. Vår kropp förvandlas hela tiden. Nya celler skapas varje dag. Ingen dag är den andra lik och hela vår jord är i ett evigt förvandlande. Kretsloppet av uppstående, bevarande och förstörande.

Det jag jobbar mesta av allt med – och helst av allt med – det är att hjälpa dig och alla andra att förvandla sina jobbiga känslor till dess positiva motsats. Många av oss bär på känslor som hindrar oss från att leva det liv vi allra mest önskar.

Du är så mycket större än vad du tror och som jag började att skriva – och dina tankar kan ta dig till det mest oanade höjder. Dina tankar skapar ditt liv och du kan (när du förstå det) börja idag med att skriva ett nytt manus till ditt liv. Ditt önskeliv kan bli din verklighet!

Jag vet det för att jag har själv gått den här vägen. Min högsta önskan och mål inför 2019 är att få vara del av just ditt liv och få stötta dig på din nya väg mot att vara ditt bästa jag!

Tillåt dig att få ditt önskeliv redan nästa år!
Det är du värd för du är precis som jag (och alla andra)! Tillsammans går alla förändringar lättare att göra och det är så mycket roligare!
Skriv (maila/messenger) gärna till mig och berätta om ditt önskeliv.