Äkta möten

Igår kväll när jag kom ner till First Hotell Norrtull för tredje gången, så insåg jag hur otroligt spännande det är när man vågar öppna upp och vara sig själv. När man vågar bjuda på den man är och dela med sig. När den andra personen gör det också så kan så otroligt magiska möten uppstå. Man kan upptäcka att man har liknande intressen eller kanske liknande bakgrund, eller så upptäcker man att man har gemensamma bekanta.

Det är verkligen så otroligt berikande i möten med människor när man vågar vara sitt rätta jag, och att dela med sig av det. Jag har verkligen fått jobba på det nu när jag åkt ner ensam till Stockholm på kurs. Det har inte hänt så många gånger, och tidigare har jag alltid bott hos min bror. Så att jag nu bor ensam på hotell är faktiskt första gången.

Jag har ju länge varit reserverad och blyg. Hållit mig för mig själv och inte vågat prata med andra människor. Nu har jag utmanat mig själv och det har verkligen varit givande. Att kliva ur sin “comfort zone” och öppna upp för nya äkta möten. Det är då livet blir verkligt magiskt. För det är då som helt plötsligt nya dörrar kan öppnas för oss.

Prova för en dag! Prata med okända människor och bjud på dig själv! Se vad spännande som kan hända! Bjud på ett leende! Bjud på dig själv!

Kommentera här och berätta eller skicka mig ett pm på messenger. Jag tycker så mycket om att ha en dialog med alla. Nu är det totalt slut på min tid i ensamhet, isolerad, tyst och instängt. Nu ska jag göra som två av mina kära vänner upptäckt… Jag har förvandlats till en fjäril. So… I believe I can fly… (hör du låten?).

Kram och sköt om dig!