Sorg och besvikelser

Vid morgonens linjemeditation kände jag sorg och besvikelse.

Hur ofta är det inte så att vi blir sorgsna när framtiden inte blir som vi tänkt oss. Det blir inte som vi trott. Men det är egentligen föreställningar som skapats från vårt ego. En låst föreställning om en framtid som vi inte vet något om. Vår önskan blev inte uppfylld på det sätt som vi hade trott. Att bli besviken på att vi hade fel. Allt detta kommer från vårt ego.

Det finns en viktig skillnaden när vi lever och lär utifrån vår själ. Det är att då kan vi absolut ha mål och visioner med vårt liv här på jorden, men vi inser att vi inte har “the big picture”.

Istället när du önskar och visualisera dig något, tänk gärna så här…
“Det blir det här eller något bättre”.
Då lämnar du över detaljerna till universum och det allra bästa för situationen kommer att inträffa. Bättre än du kunnat föreställa dig.

För när vi lämnar över till universum, så kan otroliga mirakler inträffa. Det är saker som vi aldrig själva skulle kunnat räkna ut. Det är helt amazing när man tänker efter…
Så när du föreställer dig din framtid – lägg då till att universum kan få uppfylla just det eller något ännu bättre. För då blir det oftast precis det.