Tänker på ett annat sätt

Jag tänker ofta på energi.
Vad ger mig energi och vad tar energi?

I morse insåg jag att jag även kan känna efter vilken mat och vilken dryck som ger energi respektive tar energi. Kött till exempel tar energi. Jag blir trött och låg och mår inte alls bra. Grönsaker och bär ger mig energi. En tallrik full med färger ger mig energi. Ungefär som en palett full med färgklickar.smiley

Att olika människor ger mig energi eller tar min energi – det har jag vetat länge. Jag har även lärt mig att ta hand om min egen energi.
Det här pratar jag om ofta, och inte alla förstår vad jag menar. Vadå energi?

Jo, som jag skrev i ett tidigare veckobrev så vibrerar allt med olika frekvenser. Ju högre frekvens desto lättare och svårare att se med blotta ögat. Långsam frekvens och tung energi är det vi ser med vårt fysiska öga.

Vad ger dig energi och vad tar din energi? Skriv en energidagbok så blir du uppmärksam…