Träning…

Jag har nog gjort det lite omedvetet tidigare. När jag ska skriva till någon om tips och råd, så kommer det bara spontant. Men jag har länge lockats av automatskrift och under morgonens meditation så fick jag till mig att börja träna..

Så det här var det som kom till mig idag.

“Ärade medlemmar… skojar bara sa rösten”.

Idag är en viktig dag. Nu testas Carins tillit. Hon önskar vara en ren kanal. Att ge ren vägledning. Fokus i hjärtat och andningen ner i magen.

Allt går bortom här och nu – tid och rum.
Att vänta. Att inte veta. Tomrum.
Det är där magin sker.

Vi är överallt samtidigt. I tanken bara – tror vi…
Andningen är som en blåsbälg. Genom inandningen dras kraften in i oss, och genom utandningen får vi syre till elden. Vår inre eld.

Vad drömde du inatt?
(Jo, jag drömde att jag var ute och sprang med en manlig bekant. Jag trodde att han lätt skulle springa ifrån mig. Tills jag ändrade min tanke. Då fick jag en otrolig styrka i mina ben. Jag blev förvånad över min egen styrka. Det blev inte han.)
Jo, din dröm viar att du är kraftfullare än du tror, starkare än du tror, uthålligare än du tror.

Bara du tror! och vågar testa din tanke i din fysiska verklighet!