Veckobrevet del 2. (v. 39)

Min väg mot andlighet

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om det, men insåg snabbt hur mycket rädslor det finns när man säger ordet andlighet. Jag har under årens lopp fått erfara vad rädda människor kan göra. Det är ganska mycket otrevliga saker. Otrevliga påhopp, som kan få den största att börja vackla.

Jag stängde av min andlighet som barn på grund av detta. Onda människor och okunskap satte locket på för hela min inre kompass.

Nu när jag tänkte skriva lite att jag äntligen öppnat upp min andlighet, så insåg jag att jag tänker på andlighet på mitt eget sätt.

Andlighet
= ande
= själ
= att vara nära sin själ
= att vara nära sig själv
= att lyssna på sin intuition och på sitt inre
= att lyssna på den vägledning som universum ger oss

Men sedan kan jag inte låta bli att tro på änglarna, eftersom de har räddat mig från en cykelolycka. Det vet jag att jag berättat tidigare, men eftersom jag har en nackskada som ger mig värk, huvudvärk så kan det hända att jag berättar saker en gång till. Men repetition är visst bara bra.

Hur som helst…
Jag har ändrat format och skriva Veckobrevet i en blogg eftersom det är ganska många som läser mycket i sin mobil och mitt tidigare veckobrev gick inte att få mobilanpassat.
Det här blir inte lika grafiskt trevligt, men förhoppningsvis ett bra innehåll. Jag kommer även att skriva oftare under andra kategorier. Så det blir lite mer om mig själv och min väg hit till ljuset. För jag kan faktiskt säga att jag lever mitt liv i en ljus tillvaro. Det betyder inte att allt är muntert och lajbans, men jag vet skillnaden när det är min själ som sitter i förarstolen och kör mitt fordon, och om egot råkat ta över ibland…
Det är den bästa starten på upplysning som du kan få min kära vän.

Mot kärlek och glädje – det är mitt fokus varje dag! Att den energi jag ger ut kommer från mitt hjärta – min kärlek!
Må så gott så länge…

/Carin Hörnfeldt
Create your happiness – hitta din väg och skapa din lycka!

2 Replies to “Veckobrevet del 2. (v. 39)”

  1. Det här inlägget påminner mig om att jag vill lära mig skillnaden mellan egot och själen. Och att se din inspelning om det på youtube. Ibland blir läxan stor när egot styr. Det har jag lagt märke till nu. Men det är sånt som händer. Och vägen fortsätter framåt ändå

Comments are closed.