Vägledning för vecka 20

Du kan känna en ängslan inför det steg du är på väg att ta. Det är inte så konstigt att du känner så, det första steget är ibland det svåraste. Men ta det första steget, gör det bara så kommer du att upptäcka att allt kommer att ordna sig. Var modig! För ju mer du skjuter upp det, desto svårare kommer det att bli.

Även om du till en början gör misstag så kommer du att bli väl mottagen, Se varje dag som en erfarenhet att lära av. Din självkänsla och din framgång kommer att öka i takt med ditt självförtroende. Du är en uppriktigt och ärlig människa, så tvivla inte på dig själv.

Din naturliga intuition och andliga kanal kan utvecklas och växa ytterligare, men för det behöver du vara mer uppmärksam på din egen intuition/magkänsla. Den kan ta sig många uttryck, som tex en ovanlig och oväntad tanke, eller en subtil och låg viskning som tycks komma från ditt hjärta.

Slut dina ögon och uppmärksamma allt som du känner omkring dig. Universum lever, jorden och naturen är levande energier. Vare sig du vet det eller inte så finns det en del av dig som är i konstant kommunikation med hela skapelsen. Därför är även du i konstant kommunikation med allt och alla.

Allt du behöver för att utvidga den här underbara förmågan finns inom dig. Börja lyssna på din inre röst och lär dig att lita på din känsla och naturliga instinkt. Du håller på att upptäcka ett nytt sätt att vara på.

När du tar de här stegen framåt så kommer du att märka att något snart blir uppklarat. Ett nytt blad vänds när din oro löser upp sig och öppnar upp för en period av solsken. Det kommer en tid för dig att slappna av och njuta av livet, fri från den oro och de tvivel som kastat en grå skugga över ditt liv den senaste tiden.

Försök att tillbringa en del av tiden i naturen under den kommande månaden. Tillåt dig själv att få återknyta till naturens vårdande och helande kraft. Du kommer att återfå jämvikten, blansen i ditt liv och du kommer in i en mer avslappnad rytm.