Vägledning för vecka 19

Släpp det förflutna och tillåt en mer givande framtid att komma till dig. Släpp kontrollen och tillåt universum/änglarna att guida dig mot det liv som du så länge önskat dig. Men det viktiga här är att förstå att det finns en fantastisk plan för dig, som inte du riktigt kan se där du står just nu.

Men genom att ha tillit och tålamod, lyssna in på den vägledning du får så kommer dörrar att öppna sig för dig som du inte visste fanns. Du är på väg att kliva genom en dörr, ut till en ny värld som du aldrig sett förut. Precis som när du var barn och plötsligt kom till en äng full av blommor. Blommor som gjorde dig lycklig bara av att se på och en äng som kändes så rik att du bara ville lägga dig ner och göra som Ferdinand – dofta på blommorna.

Tillåt dig själv att behålla tron på att det här finns för dig, och kommer till dig så fort du är beredd att gå genom den där dörren och stänga igen den – stänga dörren till ditt förflutna där du inte behöver vara längre. Allt du drömt om och önskat finns här nu för dig. Ta det viktiga steget ut och känn att nu är det din tid att njuta av allt det goda livet kan ge dig.

Du är värd alltihopa, och känner du minsta lilla tveksamhet – ta ett djupt andetag och tänk: Jag är värdefull! Allt det goda jag önskat kommer till mig nu! Plocka fram ditt fina självförtroende och självkänslan som är fylld av kärlek. Du är i själ och hjärta ren kärlek. Det kan ingen någonsin ta ifrån dig. Bara andas in och känn den känslan, så kommer din yttre värld att förändras.