Vägledning för vecka 16

Genom automatskrift kommer vägledningen till dig som går kurs i EQ-painting appen.

Nu när den ljusa tiden är här, så kan mörkret inom dig kännas extra påtaglig. Tillåt alla dina känslor att komma upp till ytan och gör en inre vårstädning, precis som du gör när du städar utan allt som tillhör vintern.

Det kan kännas jobbigt och motigt, men du vet hur gott du kommer att må när du gör jobbet. Känslorna inom dig som ligger och skaver kommer aldirg att försvinna så länge som du sopar dem under mattan. Lika lite som smutsen inte försvinner när du inte lyfter på mattan och städar under också.

Att ärligt se på de tankar och känslor du har – utan att döma dem är lika uppfriskande som den rena klara luften som blir efter ett åskoväder. Genom att du tillåter dig att känna dina känslor, så klingar de av. Har du möjlighet att använda transformationsmåleri (övning 11), så går det extra lätt. Annars säg till dig själv: “Det är okej att jag känner mig upprörd/ledsen/arg osv. Det är en känsla precis som alla andra.”

När du fortsätter att göra det inre arbetet som vi alla behöver göra, så kommer du att se hur det förändrar din yttre värld. För kom ihåg att allt utanför dig själv, är en spegling av ditt inre jag. När alla lager av “det som inte är du” försvinner, så kommer du till din innersta kärna: Ren kärlek. Det kommer du också att märka genom all kärlek du får från din omgivning.

Lycka till och kom ihåg att du är värdefull! Du har något unikt att bidra med i världen, just för att du är du!