Vägledning för vecka 13

Du är en fyr av ljus – fortsätt att vara det!
Dela med dig av din visdom och kunskap till de som är redo att ta till sig den. Jorden behöver mer kärlek och du är en av de som bidrar med stora mängder. Håll fokus på att alla dina tankar och handlingar är kärleksfulla -först mot dig sjäv och sedan sprider den energi du har inom dig, kärlek till resten av världen.

Det finns ingen anledning att leta efter svar utanför dig själv. Acceptera saker som de är, för det finns inga misstag. Allt som du upplever just nu har ett syfte och är en del av en högre plan. Det kanske inte känns så just nu, men du är oändligt älskad och din själ vägleder dig mot en ännu större kärlek.

Slappna av och följ med på färden genom att ha ett öppet sinne. Lyssna på din intuition och de vägledningar som som din själ visar dig. En gnista har precis tänts i djupet av din själ och den kommer att utvecklas till en passionerad eld. Det kan handla om en ny verksamhet, ett nytt intresse eller en ny relations

Du är redo att börja ett nytt kapitel i ditt liv. Släpp taget om allt gammalt som inte längre gynnar dig, och gå vidare mot det mål du satt upp och som din själ inspirerat dig till. Notera även när du blir “testad”, för det kan dyka upp situationer som liknar något från förr och här får du nu en ny chans att agera på det sätt som stämmer överrens med hur du är idag.

Lycka till och ta emot allt gott som nu kommer till dig!💖