Veckans vägledning

new beginning
new beginning

Vecka 10💖Måndag 6/3 till söndag 12/3:

Nu har du kommit till ett nytt kapitel i ditt liv. Det känns både spännande och lite vemodigt. Du vet att alla början har ett slut och just nu så står du precis och balanserar på tröskeln in till ditt nya liv. Tidigare har du gått bakåt samtidigt som du gått framåt. Du har varit modig vissa stunder och klivit framåt, men sedan har du blivit osäker och backat tillbaka till där du var tidigare.

Men alla händelser som du har mött i ditt liv har nu lett till den här stunden. Nu är du i själ och hjärta redo att helt och fullt släppa det gamla som inte längre gynnar dig. Du är redo att kliva in i din fulla kraft och gå din själsväg, även om det känns främmande och osäkert. På något sätt så känner du att det får bära eller brista, samtidigt som du nu också har så många verktyg att du känner dig trygg i att allt kommer att ordna sig på det bästa sättet.

För varje dag som går så blir du tryggare och tryggare i att vara i nuet och att följa den vägledning du får. Du behöver komma ihåg att du bygger ditt nya Själsfulla livet precis som du gjorde som liten när du lärde dig att gå. Kanske kommer dina steg att vara ostadiga och vacklande, och ibland kanske du ramlar på rumpan. Men när du sutit där nere en stund och hämtat dig, så vet du att det finns bara en sak att göra. Det är att kliva upp och fortsätta framåt. Forsätta med den envishet och kämparglöd som du har. Den kraften och energin som fått dig att klara så stora utmaningar tidigare.

Nu kan du stanna upp en liten stund. Kom ihåg att emellanhåt behöver du hämta andan. Titta bakåt och se hur långt du kommit. Du kan känna dig stolt för att det är du som gjort jobbet, och det är du som tagit dig fram till den här fantastiska nystarten i ditt liv. Njut, genom att vara stilla idag. Ta djupa andetag och ge dig själv en stor kram. Du är fantastisk och det är dags för dig att till fullo se hur du är den som skapar allt ditt liv. På sjunde dagen vilade Gud och nu är det dags för dig att göra samma sak.