Din personliga vägledning

  1. Gör dig av med det där lilla som skaver inom dig, och du kommer att se något nytt kärleksfullt växa fram. Omringa allt med kärlek så sker förvandlingen helt magiskt. Därefter kan du lägga fokus på det du vill ska växa i ditt liv. Låt dina egna behov står i fokus och notera hur allt växer med ditt nya fokus. Naturen och det naturliga hjälper dig att fortsätta på den här resan framåt. Steg för steg byggs allt till den nya.
  2. Friden hittar du i ditt eget varande, i stillheten inom dig när egot tystnar. Var uppmärksam på egots tankar och känslor som rubbar din inre frid. Tillåt friden att breda ut sig och ta mer plats än egots eviga pladder. Börja med att notera vad som pågår inom dig. Då har du redan skapat en distans som verkar för mer frid.
  3. Guldet i ditt liv kommer genom andligheten, och det är det här som skapar tryggheten i ditt liv. Ta hand om den delen i ditt liv, vårda den ömt och ge den lika stor kärlek som allt annat i ditt liv.
  4. Förändringens vindar blåser och skapa nya möjligheter till att växa och utvecklas. Nu är det rätt läge att sätta dina mål och skapa en tydlig väg framåt. Vad vill du och vad önskar du? Ta tid för dig själv att lyssna in på din själ. Din själ har alla de svar som du själv grubblar över. Du behöver inte veta exakt alla detaljer för att hålla fokus på ditt mål. Ta ett steg i taget så är du snart där.