En vägledning just till dig

  1. På en grön kulle med många tuvor finner din själ ro. Ta dig tid att bara vara ute i naturen. Känn dess stillhet och läkande krafter. Du tankar både energi och inre visdom.
    Tillåt ditt inre att läka genom naturens läkande krafter. Det är i din egen stillhet som du kommer i kontakt med den gudomliga skapande kraften, fältet för oändliga möjligheter. Där kan du så dina frön av drömmar och önskningar och se dem växa och gro.
  2. Likt ett vad strå som vajar i vinden, så följer du också med i förändringens vindar. Nu står du inför en förändring som du länge längtat efter. Låt det blåsa en stund till, och sedan när vinden har mojnat så kommer du att upptäcka att hela ditt landskap har förändrats. Du är redo för den här förändringen, men ha inte för bråttom att rita om din kartbild. Följ bara med…
  3. Din energi påverkar min energi och min energi påverkar din. När vi rensar i vårt inre så blir vår energi mer och mer kärleksfull. Då är den energi vi ger varandra mer kärleksfull, både mot dig själv och alla andra. Så vad bär du på för negativa tankar och känslor som vi alla skulle gynnas av att du rensar bort? Så länge du låtsas om att de inte finns där, lika länge finns de kvar.
  4. Du är trygg i det du har och det är du kan se. Arbete och ekonomisk trygghet är viktigt för dig. Du vill gärna röra dig inom områden som är välbekanta för dig. Du behöver inte mycket, men du vill veta att din ekonomi går ihop och att du slipper oroa dig för pengar. Om du oroar dig stagnera din energi. Fyll på med tillit.