Dagens 4 olika vägledningar

  1. Till en början kanske det är du gör inte liknar någonting alls, men vågar du fortsätta in i ovissheten, så kommer ett mönster att visa sig. Din inre kreativa kraft vill utvecklas och skapa något tydligt och greppbart. Ju längre du till låter dig att vara i fältet för oändliga möjligheter, desto större och kraftfullare blir det som skapas. Kom ihåg att du är medskaparen till allt som sker i ditt liv. Låt det lilla växa genom din kreativa kraft.
  2. Är ditt hjärta kantigt när det borde vara runt och mjukt? Har du stött på törnar som gjort dig hård? Mjuka upp dina kanter genom att acceptera alla dina erfarenheter. De har gett dig den visdom du bär på. De är din inre styrka. Älskar dig själv precis som du är just här och nu. Då kommer motivationen att förändra det du önskar.
  3. Genom något litet, kan det växa och bli något stort. Om det bara ges rätt näring och förutsättningar, så finns alla möjligheter till ett växande som når oanade höjder. Vad behöver du för närande tankar och kärleksfulla förutsättningar? Inom dig finns det frö som bara väntar på att få gro, expandera och bli precis det som det är tänkt. Du kan göra verklighet av allt du drömmer om innerst inne.
  4. Ibland döljs kärleken av stora mörka moln, men kom då ihåg att när molnen flyttar på sig så står kärleken kvar där.
    Tappar aldrig bort siktet på kärleken för det är den vi alla är här för att uppleva. Kärleken är stor och mäktig, när den får lysa med sin rätta kraft. När du agerar utifrån kärleken väcker det kärleken hos den andra.